Cum sa-ti instruiesti personalul de vanzari (si cum sa folosesti acest site)

Simti ca vanzatorii tau nu au productivitatea scontata. Cu toate astea, nu stii de unde vine lipsa lor de rezultate, sau de chef, si de unde sa incepi sa lucrezi.

Pasul 1: Ai intrat pe acest site: felicitari, ai ajuns intr-un loc unde o sa fii ajutat sa vinzi mai mult.

Pasul 2: Da un search pe un subiect care te intereseaza. Google o sa te ajute sa-ti scoata articolele si documentele care sunt mai aproape de ceea ce vrei tu. Du-te pe blog: citeste cateva articole, pentru ca sa-si faci o idee de ce facem, si ce propovaduim;

Pasul 3: Poti alege sa-ti educi singur echipa de vanzari. Nu e chiar usor, dar ai la dispozitie: podcasturi (articole audio), videocasturi (filme), cursuri (prezentari si audio), articole – din care poti face copy -paste, sau trimite spre citire echipei tale de vanzari. Noteaza-ti pe un carnetel ce te intereseaza mai mult. Pe masura ce iti notezi, ti se clarifica si oportunitatile: unde anume trebuie sa lucrezi cu vanzatorii- problemele care le ai;

Pasul 4: Daca vrei un program coerent, care sa iti instruiasca repede si eficient echipa de vanzari: pune problemele gasite, cu 2-3 intrebari, intr-un e-mail, si trimite-l la training@conceptmarketing.ro. Daca vrei un program de training, sau daca vrei un buget, cere-l. In maxim 2-3 zile, vei primi un raspuns de la noi, cu schita unui program de training, si bugetul necesar (pentru simplificarea calculului, ziua de training porneste de la 600 Euro, iar un program trebuie sa se intinda pe minim 6 luni, si cuprinde 10-20 zile de lucru);

Pasul 5: Cu e-mail-ul primit de la noi, care are si bugetul, mergi la director sau la patron, la cine poate aproba. Daca e nevoie de o prezentare sau o discutie suplimentara, putem aranja o intalnire de 2-3 ore, insa numai daca ai obtinut acordul de principiu pentru bugetul cerut. In aceasta discutie, se stabilesc pasii urmatori: cand porneste trainingul, contract, termenii de executie, indicatorii de performanta urmariti.

In cazul in care e vorba de 1-4 persoane, urmareste cursurile noastre open: regulat, lunar, organizam cate unul, si sunt preanuntate cu 50-60 zile in avans. Cere un contract si o proforma, plateste, si esti in business: ai parte de un curs complet, cu toate documentele, cadrul de lucru si materialele necesare invatarii.

Revino regulat pe acest site: cel putin o data pe saptamana (avem oferte si gratuitati care sunt valabile numai un timp limitat). Spune-le si altora despre acest site, si informeaza-ne. Iarasi, poti primi premii (cursuri audio sau video) sau participari la curs gratis.

Acest site e dedicat dezvoltarii vanzarilor in Romania. In subsidiar, vrem sa crestem si business-ul nostru de training si consultanta. Daca esti vanzator, nu ai buget pentru instruire, numai vizitarea regulata a acestui site, si citirea articolelor te va ajuta sa fii mai bun, si sa faci mai multi bani, in meseria care o practici!