Mermeleala manipulatoare

“Subject: inscriptionare usi spalatorie auto

 Buna ziua

 Textul este foarte mult si lucrarea este complicata din punct de vedere tehnic, dincolo de simplitatea ei grafica.

Ca sa iasa bine, trebuie realizate sabloane pe negativ din autocolant PVC, taiate la cutter-plotter (pentru fiecare element in parte: 7 sabloane mari)

Nu cred ca se poate scrie pe spatiul dintre usi – literele trebuie sa ramana in acelasi plan pentru a nu avea deformari vizibile ale textului (ma refer la “Spalatorie Auto” – cele doua cuvinte ar trebui scrise fiecare pe cate o usa)

Se lucreaza pe tabla ondulata si – in plus – se lucreaza pe scara la inaltime (preferabil o schela, pentru siguranta) – necesita cel putin 2 oameni pentru aplicarea sabloanelor, decupaje, izolare, pregatire, etc. 

Se lucreaza la 2 culori – timpul de uscare intre culori este de o zi, deci lucrarea ar dura 3 zile, timp in care usile ar trebui sa ramana in pozitia de lucru pentru a nu deteriora vopseaua.

 Pretul pentru sabloane este in jur de 6-7 EUR/m.p. Nu pot estima acum ce suprafata avem pentru sabloane.

 Pentru vopsirea efectiva a suprafetelor (lucrul meu cu materiale incluse, mai putin sabloanele) pretul este 600 EUR

 Varianta ieftina (cu durata pana la 2 ani) ramane inscriptionarea cu autocolant (pretul probabil ca este similar cu pretul pentru sabloane, plus manopera de colare)

 Daca spatiul permite, as putea incerca sa renunt la sabloane si sa proiectez imaginea pe usi, dupa care sa o transfer pentru vopsire – trebuie sa vad locul ca sa-mi dau seama ce solutie tehnica functioneaza.

 O sa iau legatura cu alti colegi care se ocupa cu asa ceva, poate obtin un pret mai bun de la ei. 

M.P.”

Fara comentarii. Din categoria: cum ii iau unii pe altii de prosti. In Romania, asta e la ordinea zilei: mi se intampla (aproape) in fiecare zi.

P.S. M-a costat, cu un alt furnizor, bineinteles, 710 lei, inclusiv materialele (circa 165 euro).